Knutsel je graag en wil je je vaardigheden met kinderen uit groep 1 tot en met 4 delen?

Knutsel je graag en wil je je vaardigheden met kinderen uit groep 1 tot en met 4 delen?

De stichting Woutje Brugge organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie een speelweek voor de basisschooljeugd van Woubrugge. De voorbereidingen voor de speelweek van 2016 zijn inmiddels weer begonnen. Dat wordt alweer de 45e Woutje Brugge speelweek!

Woutje Brugge bestaat uit een groep enthousiaste bestuursleden, teamleiders, hulpouders en stagiaires. Daarnaast kan Woutje Brugge rekenen op een groot aantal, veelal plaatselijke, sponsoren. Met elkaar organiseren we een speelweek waaraan ieder kind kan meedoen, ongeacht de financiële draagkracht van zijn of haar ouders. Op deze website vind je meer informatie over Woutje.

Voor het komend jaar zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester en nieuwe teamleiders voor het onderdeel knutselen. Lijkt het je leuk om Woutje Brugge te helpen? Reageer dan op onderstaande vacatures via bestuur@woutjebrugge.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Teamleider(s) Knutselen

  • Knutsel je graag en wil je je vaardigheden met kinderen uit groep 1 tot en met 4 delen? Dan is teamleider knutselen misschien iets voor jou.
  • Als teamleider knutselen bedenk je verschillende knutselwerken en maak je voorbeelden voor de kinderen, al dan niet aan de hand van een thema.
  • Stichting Woutje Brugge zorgt voor de knutselspullen en/of de financiering ervan.
  • Als teamleider regel je hulpouders en evt. stagiairs die je helpen tijdens het onderdeel.
  • De teamleiders knutselen van de afgelopen jaren willen graag hun ervaring aan je overdragen.