Over ons

Stichting Woutje Brugge organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie de speelweek voor alle basisschoolkinderen van en in Woubrugge. Elk jaar hopen we veel kinderen (en hun ouders) te zien op het evenemententerrein, in en bij de sporthal, op het voetbalveld en tennisbaan, in een bos of in de omgeving van Woubrugge tijdens de fietstocht! Woutje-bord

Geschiedenis
De Woutje Brugge speelweek is in 1971 opgezet om alle kinderen een leuke afsluiting van de zomervakantie te bezorgen. Met hulp van vrijwilligers en bijdragen van met name plaatselijke ondernemers, slagen we er ieder jaar in om een speelweek te organiseren waar iedereen aan mee kan doen. De kosten voor deelname houden we zo laag mogelijk zodat geld geen belemmering zou moeten zijn om gezellig met ons mee te spelen.

Onderdelen
Woutje Brugge heeft een gevarieerd aanbod qua activiteiten. De speelweek kent een aantal vaste onderdelen. Zo is er ieder jaar een huttenkamp en zijn ook de kinderpicknick, poppendokter en het magisch bosspel niet meer weg te denken uit ons programma. Ook voor creatieve kinderen is er in de speelweek altijd genoeg te doen. We hebben een knutselochtend en ook een middag met bloemschikken. Voor degenen die liever willen sporten, gecombineerd met wat fun, is er ook sportief veel te doen, zoals tafeltennis, biljarten en voetballen. Zo nu en dan worden er nieuwe onderdelen toegevoegd.

Vrijwilligers en sponsoren
Woutje Brugge kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren. Vind je het leuk om ons te helpen als bestuurslid, teamleider van een onderdeel of gewoon bij een van de activiteiten? Of wil je als sponsor een financiële bijdrage leveren? Laat het ons weten via het vrijwilliger– of sponsorformulier dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kennis maken met het bestuur van de Stichting Woutje Brugge? Klik dan hier. Of neem contact met ons op via het contactformulier.

Secretariaat:
Stichting Woutje Brugge
Beatrixplantsoen 19, 2481 AW  Woubrugge

20130828_kinderpicknick_0022

Op zoek naar een stageplek? Wij vinden het leuk om te kunnen bijdragen aan je schoolopleiding.