Opening Woutje Brugge speelweek 2016

Opening Woutje Brugge speelweek 2016

Op zaterdagmiddag 13 augustus hebben we de opening van de speelweek van Woutje Brugge feestelijk gevierd. Dit jaar een bijzonder jaar vanwege ons 45e keer, een jubileum jaar!

Om 13.15 uur werden er een aantal ballonnen met confetti doorgeprikt door o.a. wethouder Hoek. De feestelijke versiering is verzorgd door ‘oena balloena’.  Daarna kon het feest van start gestaan.

De dj’s Jeffrey Buntsma en dj Ter draaiden gezellige muziek. Voor de kinderen was er allerlei vermaak zoals allerlei springkussens, het levend tafelvoetbalspel was terug van weggeweest. Kinderen konden geschminkt worden van prinses tot piraat. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Twin Arts.

Ondertussen konden ouders gezellig bijkletsen op het terras van cafe ‘Die Twee’. Om 14.15 uur werd in de sporthal het theater gehouden. Kaatje Piraatje was van de partij! Het was een hele interactieve show waar de kinderen genoten hebben van een spannend avontuur op een piratenschip. Het was een goed begin van een mooie speelweek.

We danken alle vrijwilligers die hebben geholpen om de speelweek op een feestelijk wijze te openen.

Onderstaand een kleine impressie van de opening, vanaf nu worden per Woutje brugge activiteit foto’s geplaatst in het online foto album.