De speelweek is geopend!!!

De speelweek is geopend!!! Wat hebben we gisteren genoten van een mooie eerste dag. Vanaf 12.00 uur was er al van alles te beleven op het terrein bij de sporthal. De springkussens stonden klaar voor jong en oud. De kinderen konden met elkaar ook spelletjes spelen zoals hoeden werpen, een western schietspel, koe melken en lasso werpen. Om 13.00 uur is de speelweek officieel gestart met o.a. de voorzitter van de speelweek Collin Haen en de winnaar van de tekenwedstrijd van Woutje, Hayk den Hollander. In de middag konden de kinderen ook genieten van een theatershow ‘the cowboy Magic show’. Zwepen knallen, wortels verschijnen en eieren verdwenen. De kinderen hebben veel gelachen om de trucs  van cowboy Robert Blake.

Ondertussen op het plein was het terras van Die Twee geopend en ging het zonnetje schijnen. De kinderen konden een gratis ritje op een pony maken of geschminkt worden als een cowboy of indiaantje. De wedstrijden van het levend tafelvoetbalspel waren ondertussen ook gestart. De kinderen hebben sportieve wedstrijden gespeeld en er zijn prachtige doelpunten gescoord. Uiteindelijk hebben de kinderen van West Ham United gewonnen. Gefeliciteerd met de eerste prijs!

Het was een goede start van de speelweek. Dat beloofd veel goeds. Op naar dag twee. Tot zo bij de fietstocht of bij de huttenbouw.