Spelletjes in wintersferen, winterse muziek, maar toch lekker buiten picknicken

Spelletjes in wintersferen, winterse muziek, maar toch lekker buiten picknicken! Het kon vanmorgen allemaal!

Vanaf 9.30 uur druppelde de eerste hulpouders met kinderen binnen, groepsindelingen werden bekend gemaakt en de laatste instructies werden gegeven. Daarna was het wachten op de kinderen, wat niet lang duurde. Met veel enthousiasme kwamen de kinderen het schoolplein op en zochten zij het juiste groepje.

Om 10.00 werd de ochtend geopend met de welbekende openingsdans, dit jaar geheel in winterstijl de pinguïn-dans. Daarna doorliepen de kinderen met hun groepje een parcours van spellen. De kinderen konden blikgooien met sneeuwballen, springen in het springkussen, pinguïns voeren, koekhappen, sjoelen en nog veel meer! Dankzij Floreokids en Twinart konden de kinderen een mooie glitter tattoo kiezen of geschminkt worden.

Rond 11.30 uur kwam er nog een onverwachte gast. Burgemeester Marina van der Velde- Menting kwam even meekijken met de Rabopicknick. Ze vond het een prachtig onderdeel en super dat hier de Esselyckerwoude, Floreo Kids en Woutje Brugge zo mooi met elkaar samenwerken.

Ondertussen hield het team de buienradar goed in de gaten, want er werden flinke buien voorspeld. Gelukkig bleef het op een paar spetters na droog en konden we, zoals gepland, op het schoolplein picknicken. De kinderen genoten van lekkere broodjes en stukjes appel, komkommer en/of komkommer.Na een afsluitende dans en een ijsje werden de kinderen weer opgehaald.

Bekijk alle foto’s op: https://photos.app.goo.gl/jNUrV8sm6P8cMa89A