Nieuwe voetbaltalenten gevonden in Woubrugge!

Terwijl de grotere kinderen lekker in de zon aan het timmeren waren bij de huttenkamp, traden de jongste kids aan op het kunstgrasveld bij vv Woubrugge. Onder leiding van Cor Brunt, Wilfred van der Horst en Daan Petri werd door de jongens en meisjes hard getraind. Technische vaardigheden, zoals aannemen en overspelen kwamen voorbij en natuurlijk werd er afgewerkt op het doel. Dat er al een aantal spelers over een goede traptechniek beschikken werd al snel duidelijk. Keeper Edwin werd een paar verrast door deze toptalenten.

Na de limonade en het snoepje gingen de spelers een partijtje doen. Daarbij was het de bedoeling dat er binnen het vak, strak uitgezet door Cor met hoedjes, gespeeld werd. Ook moest er in de juiste goal gescoord worden. De super gemotiveerde jongste spelertjes hadden hier niet altijd boodschap aan en trokken hun eigen plan. Zelfs achter het doel werd er gevochten om de bal. Dat er niet altijd in de juiste goal geschoten werd, kon de pret niet drukken. De meegekomen ouders en grootouders genoten in de zon van het fraaie voetbalspel.

Na afloop van deze voetbal = in training kregen de kinderen een appel en een polsbandje mee en gingen moe, maar met een ervaring rijker naar huis.

Klik hier om de foto’s van de Woutje Brugge Voetbal=In activiteit te bekijken in het online foto album.

Voetbal=In