BHV training voor Woutje Brugge teamleiders

BHV training voor Woutje Brugge teamleiders

Op donderdag 23 en zaterdag 25 juni hebben een aantal teamleiders en bestuursleden van Woutje Brugge een BHV training gevolgd. Sponsor MESA.nu gaf geheel belangeloos deze gecertificeerde NIBHV trainingen. Op donderdag werd de herhalingstraining gegeven en zaterdag de basis BHV training.

Op beide trainingen was een Lotus slachtoffer aanwezig, dat incidenten naspeelde. Hierdoor werd het geleerde direct in praktijk gebracht. De dag werd afgesloten met een toets, waarvoor hopelijk alle deelnemers zijn geslaagd. Natuurlijk hoopt Woutje Brugge dat de BHV-ers niet in actie hoeven komen, maar het feit dat deze kennis nu aanwezig is, geeft een welkome aanvulling. Daarbij kunnen zij het geleerde ook in de dagelijkse praktijk gebruiken, hetzij op werk of in hun privéleven. Er zijn inmiddels 19 mensen met een geldig BHV – EH certificaat!

We willen Peter Lasschuijt van MESA.nu bedanken voor de trainingen en het regelen van een Lotusslachtoffer. Daarnaast bedanken we Nolina voor het altijd weer ter beschikking stellen van de vergader- c.q. oefenruimte.