Woutje Brugge – Nolina Huttenkamp kent een fantastische start!

Vanwege het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar de Nolina huttenkamp op zondag gestart. Maar liefst 147 kinderen checkten vanmiddag om 13.00 uur in bij het Wild West Woutje huttenkamp in Woubrugge. Daar gingen ze aan de slag met pallets en gereedschap om zo hun eigen Wild West hut te bouwen. Met hulp van vaders, moeders en vele andere vrijwilligers werden al snel prachtige hutten uit de grond gestampt. Ondertussen was er ook tijd voor wat te drinken en een snoepje. Heel even ging het regenen, maar daarna kwam de zon al snel weer tevoorschijn.

Erwin en Bart van de politie Kaag en Braassem kwamen ook nog even kijken. Ze waren best onder de indruk van al ons timmertalent. Dank voor jullie bezoek Erwin en Bart!

Morgen om half 10 gaan we verder met bouwen. Vergeet niet versiering voor je hut mee te brengen. De mooiste hut wint namelijk een prijs! Tussen 18.45 uur en 19.15 uur mogen alle kinderen hun hut ook aan familie, vrienden en andere bezoekers laten zien. Wilt u komen kijken? Vergeet dan niet stevige schoenen aan te trekken, want ook voor bezoekers geldt dat open schoeisel op het huttenkamp terrein niet is toegestaan.

Bekijk alle foto’s van de Speelweek 2017 op https://goo.gl/photos/fr27E7PAVCUujMJf9.