Hou je van geld tellen, maar niet het hele jaar door? Word jij onze nieuwe penningmeester?

Hou je van geld tellen, maar niet het hele jaar door? Word jij onze nieuwe penningmeester?

De stichting Woutje Brugge organiseert ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie een speelweek voor de basisschooljeugd van Woubrugge. De voorbereidingen voor de speelweek van 2016 zijn inmiddels weer begonnen. Dat wordt alweer de 45e Woutje Brugge speelweek!

Woutje Brugge bestaat uit een groep enthousiaste bestuursleden, teamleiders, hulpouders en stagiaires. Daarnaast kan Woutje Brugge rekenen op een groot aantal, veelal plaatselijke, sponsoren. Met elkaar organiseren we een speelweek waaraan ieder kind kan meedoen, ongeacht de financiële draagkracht van zijn of haar ouders. Op deze website vind je meer informatie over Woutje.

Voor het komend jaar zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester en nieuwe teamleiders voor het onderdeel knutselen. Lijkt het je leuk om Woutje Brugge te helpen? Reageer dan op onderstaande vacatures via bestuur@woutjebrugge.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Penningmeester

  • Hou je van geld tellen, maar niet het hele jaar door? Dat kan bij Woutje!
  • Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur van de stichting Woutje Brugge
  • Je houdt zicht op de inkomsten en uitgaven en verantwoordt deze in de boekhouding
  • Het is een leuke en verantwoordelijke taak en kost relatief weinig tijd
  • Onze huidige penningmeester stopt na afloop van de komende speelweek en maakt je tot die tijd graag wegwijs in onze financiën. Je staat er dus niet alleen voor.