Natte start Huttenkamp

Natte start Huttenkamp

Na een regenachtige start zondag, waarbij we zelfs nog de mogelijkheid in gedachten hielden om later te starten, kwamen alle kinderen vol enthousiasme door de regen aan.

Om 13.30 uur brak het zonnetje door en was het een fantastisch mooie dag! Binnen korte tijd zagen we de mooiste hutten ontstaan en zelfs de kleinere kindjes hadden al snel het bekende “huttenkamp virus” te pakken. Op maandag ging iedereen weer met frisse moed verder en al snel werden de hutten groter, mooier, versierd en dicht gemaakt.

Het weer werkte aan alle kanten mee en de kinderen zagen we stralen. Avonds konden we helaas geen kijk avond organiseren maar met een kleine live blog vanaf het veld konden de ouders toch de hutten zien. Na een spannend verhaal van onze eigen story-teller Rob startte we dit jaar een aangepast avondspel. Een bioscoop op het veld en laser gamen bij Nolina.

Wat was het mooi om te horen en te zien dat alle kinderen bijna teleur gesteld terug kwamen dat er zo weinig schrikposten waren… Al hadden the Joker en zijn vrienden ze nog goed tuk vanuit de koelcellen van Nolina. Bij het kampvuur aten we nog een broodje worst en om 01.00 uur werd het al snel stil op het veld. Natuurlijk probeerde de kinderen zo lang mogelijk wakker te blijven en hier en daar hadden we om 05.30 uur nog steeds kletsende hutten. Om 07.30 uur maakte we de kinderen wakker en de kleine oogjes kwamen gauw een lekker broodje halen.

De winnaressen van dit jaar sliepen in de Batman Cave en voor deze dames was het geweldig om hun laatste jaar Huttenkamp met een prachtige medaille af te sluiten. Om 10.00 uur mochten alle kinderen lekker bij papa en mama verder slapen of uitrusten en kon het team razendsnel het veld weer leeg maken en waren alle sporen huttenkamp gewist.

Wij willen alle vrijwilligers die dit jaar weer keihard mee gewerkt hebben bedanken en alle kinderen voor de gezelligheid!

Tot volgend jaar!!!