Jens Zwarst winnaar tekenwedstrijd van jarige Woutje!

Jens Zwarst winnaar tekenwedstrijd van jarige Woutje!

Vrolijk liep Jens Zwarst woensdag de klas binnen van groep 2 op basisschool de Esselyckerwoude. Waarschijnlijk was dit vanwege de naderende vakantie, maar misschien ook wel vanwege het circusfeest dat die ochtend bij hem op school zou worden gehouden. Jens speelde acrobaat en liet het toegestroomde publiek al zijn trucjes zien.

Toen na de voorstelling ook de voorzitter van Woutje Brugge langskwam om te vertellen dat hij de tekenwedstrijd van de Woutje Brugge speelweek had gewonnen kon zijn dag niet meer stuk. Jens zijn tekening staat dit jaar op de voorkant van alle speelweek boekjes en Jens kreeg, zoals iedere winnaar van de Woutje Brugge tekenwedstrijd, traditioneel het eerste boekje overhandigd door de voorzitter. Vol trots liet hij het boekje aan zijn klasgenootjes en de juf zien. Ook zijn opa en oma, die toevallig nog aanwezig waren na de circusvoorstelling, konden het prachtige boekje bekijken. Gefeliciteerd Jens!

Speciaal voor de 45e verjaardag van Woutje is het speelweekboekje dit jaar in kleur. Na het maken van wat foto’s vertrok de voorzitter en werden aansluitend de boekjes op zowel de Kinderkring als de Esselyckerwoude aan alle andere kinderen uitgedeeld.

Voor degenen die geen speelweekboekje hebben ontvangen staan er vanaf vandaag ook boekjes bij de Spar. Ook kun je het programma vinden op de website.

20160629-circusfeest-1099