Help je mee bij het knutselen?

Help je mee bij het knutselen?

Ook dit jaar is er weer een Woutje Brugge knutselactiviteit, met dit jaar in het thema ‘Wilde Westen’. Deze vindt plaats op donderdag 17 augustus 2017 van 09:00 tot 11:30 uur.

De voorbereidingen voor deze leuke ochtend zijn inmiddels in volle gang en daarom zijn we op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, scholieren en studenten die ons deze ochtend willen helpen.

We zoeken mensen die willen helpen bij de knutselactiviteiten, die de kinderen kunnen ontvangen en na afloop weer aan de ouders willen overdragen, iemand die limonade voor de kinderen kan schenken en mensen die willen helpen met het klaarzetten en opruimen van alle knutselspullen. Alle hulp is welkom, dus ook als u slechts een gedeelte van deze ochtend kan helpen (bijvoorbeeld tussen 8:45 en 10:30 uur of van 10:30 tot 12:00 uur).

Belangstellenden die het leuk vinden ons te helpen, kunnen zich daarvoor aanmelden vóór 17 juli a.s. via knutselen@woutjebrugge.nl of www.woutjebrugge.nl/speelweek/mee-helpen. Graag onder vermelding van je naam, contactgegevens en hoe lang je kan/wil helpen bij de activiteit.

Alvast heel erg bedankt!