Daan won met zijn 168 cm ook de Woutje Brugge wisselbeker Vissen.

Woensdagavond is de vaste avond voor de Woutje Brugge viswedstrijd. Heel het dorp liep gisteravond uit om langs de van Hemessenkade een visplek op te zoeken en van 18.00 uur tot 20.00 uur zoveel mogelijk vissen te vangen. De vrijwilligers van visvereniging de Blauwe Zeelt hadden flink wat stekken uitgezet en ook Kwalitaria Woubrugge was op een groot aantal bestellingen voorbereid. Woutje Brugge had namelijk in overleg met hen een speciaal Woutje menu samengesteld dat langs de waterkant werd bezorgd. Ook de ijscoman kwam op uitnodiging van Woutje nog even langs!

Na twee uur vissen, en af en toe even gezellig kijken bij vriendjes of vriendinnetjes, werden de vissen gemeten en alle centimeters bij elkaar opgeteld. De kinderen met de meeste centimeters wonnen een prijs. Ook voor de grootste vis van de avond was er een prijs. Die werd gewonnen door Broes de Blanken. Hij ving een brasem van maar liefst 34 centimeter.

De prijswinnaars bij de jongste deelnemers (t/m groep 4) waren met een derde plaats Sophie Link (73 cm), tweede plaats Sophia Noordam (109 cm) en de eerste plaats Timo van der Meer (161,5 cm). Bij de oudste deelnemers (vanaf groep 5) wonnen Rens van der Laan (94 cm), Logan Hut (114 cm) en Daan Slingerland (168 cm) een mooie beker. Daan won met zijn 168 cm ook de Woutje Brugge wisselbeker. Zijn naam wordt erin gegraveerd en hij mag de beker een jaar lang in zijn bezit houden. Een speciale vermelding is er nog voor Florijn Kaiser. Door administratieve fout ontbrak zijn naam in de einduitslag terwijl hij wel degelijk recht had op een prijs. Woutje probeert het vandaag nog goed te maken met Florijn.

Wij danken Visvereniging de Blauwe Zeelt, de Gereformeerde Kerk Woubrugge en alle bewoners van de van Hemessenkade bij wie we in hun tuin mochten zitten om te kunnen vissen. We zien jullie graag volgend jaar weer terug bij de Woutje Brugge viswedstrijd.