Bosspel: Uitgedost van Witte Wieven tot Scream figuren en andere rode monsters, beter wordt het niet!

Na een op eerste gezicht overzichtelijk bos met veel verharde paden werd het geleidelijk aan toch wat donker. Bijna magie zoals de zwarte duisternis zijn intrede deed. Dat is dan ook hét ingrediënt dat het allemaal net even specialer maakt, spannender zeg maar!

3 bussen waren nodig om alle deelnemers en de begeleiders te vervoeren naar Zoetermeer. Het Balijbos was dit jaar de keuze en zeker geen slechte! Joelend en vol energie stroomden de bussen leeg op twee verschillende locaties. De organisatie moest op dat moment alle zeilen bijzetten om iedereen een goede kant op te sturen om zodoende zo veel mogelijk een verdeling door het bos plaats te laten vinden.

En hoe fanatiek er gelijk gestreden wordt, je staat er versteld van! Inboorlingen die de kids moeten laten schrikken en de verdiende kurken afhandig proberen te maken. Uitgedost van Witte Wieven tot Scream figuren en andere rode monsters, beter wordt het niet!

Fanatisme ook zeker bij de deelnemende posten die gevonden moeten worden. Ook dit jaar weer ontbrak het niet aan de creativiteit! Van Quizzen, tot behendigheidsopdrachten en zelfs een heuse ijstent. Er wordt echt alles uit de kast gehaald om zo origineel en uiteraard leuk voor de avond te komen. Niks is te gek, zo lijkt het.

Het thema “Winter” werd prima doorgevoerd met skibrillen, ijsmutsen, foute kersttruien. Alles kwam voorbij.

Kurken verzamelen, lasagne bladen met de aanwijzingen er op (moeten wel heel blijven natuurlijk) en zorgen dat de inboorlingen niet de kurken afpakken. Liefst niet schrikken van de inboorlingen, speuren naar de posten in een onbekend gebied, maar wel met een niet heel getailleerde kaart en flink doorstappen, want ze willen wel winnen. Het is werkelijk hard werken voor de kinderen. Nog gauw alle kurken tellen en het woord van dit jaar “Wakvissen” door-Appen en zorgen dat je uiteindelijk wel de eerste bent.

Kapot waren ze! Maar niemand die er om maalde, alleen maar vrolijke gezichten. Moegestreden en voldaan om 12:00 weer thuis en rap naar bed.

Lof voor iedereen die heeft meegedaan, want zonder jullie allemaal kan het nooit zo’n feest worden. Lekker nagenieten en dan volgend jaar weer lekker meedoen.

Tot volgend jaar,
Het bosspel team

Bekijk alle foto’s op: https://photos.app.goo.gl/jNUrV8sm6P8cMa89A