2021 is een speciaal jaar voor Woutje Brugge!

Afgelopen jaar hebben we helaas door de corona geen speelweek kunnen organiseren. Gelukkig is het dit jaar wel mogelijk. Gelukkig, want dit is een heel speciaal jaar voor Woutje Brugge! Woutje Brugge bestaat dit jaar namelijk 50 (!) jaar! Vieren jullie dat met ons mee?
Ook tijdens de speelweek moeten wij ons houden aan de maatregelen die op dat moment gelden vanuit de overheid. Voor de geldende maatregelen verwijzen wij jullie graag naar de website, deze wordt bijgehouden met de actuele maatregelen.

Dit jaar is het thema Superhelden, want zeg nou eerlijk, genoeg superhelden om ons heen toch? Dus zoek je verkleedkleding van je favoriete superheld alvast op en oefen alvast je beste superhelden skills! We zijn benieuwd welke superhelden we allemaal tegen komen straks!

Vanwege ons 50 jarig jubileum starten wij zaterdag 21 augustus met een speciale opening van deze speelweek. Wat? Dat blijft nog een verrassing, maar verderop in het boekje vind je wel alvast meer info!

Op de voorkant van het nieuwe boekje staat dit jaar de tekening van Alicja Loggen groep 5 van de Esselyckerwoude. Gefeliciteerd Alicja ! Jouw tekening was de mooiste, maar we bedanken uiteraard ook alle andere kinderen die een tekening hebben gemaakt voor Woutje.

Het bestuur verwelkomt dit jaar Esther de Bruin en Marc Persoon als nieuwe bestuursleden.
Lijkt het je ook leuk om ook bestuurslid te worden? Na dit jaar nemen we helaas weer afscheid van één van onze leden, dus nieuwe Woutje hulp en nieuwe ideeën zijn welkom. Neem contact met ons op via het contact formulier op de website, of spreek één van de bestuursleden even aan als je hem of haar ziet.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers en sponsoren die deze speelweek mogelijk maken. Woutje is er trots op dat het, met elkaar, ieder jaar weer lukt om een leuke gezellige speelweek te organiseren. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Nolina, die niet alleen tijdens de speelweek, maar ook gedurende de rest van het jaar altijd voor ons klaarstaan.

We wensen alle kinderen, vrijwilligers en sponsoren veel plezier tijdens de Speelweek!

Namens het bestuur van Woutje Brugge, Marielle van Bochove, Paul Wetselaar, Chris Vogel, Renske de Boer, Rianne Jansen, Lisette Kraan, Esther de Bruin en Marc Persoon.

Email: bestuur@woutjebrugge.nl