Algemene informatie

Algemeen
Heeft u vragen over een of meer onderdelen, neem dan contact op met de betreffende teamleid(st)er. Deelname aan de Woutje Brugge speelweek is voor iedereen op eigen risico. Woutje Brugge is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van meegebrachte eigendommen. We raden iedereen af om waardevolle spullen mee te nemen naar de onderdelen van de Speelweek.

COVID-19: Voor de actuele maatregelen, geldend vanuit de overheid, verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM en naar de laatste informatie op onze internet. Woutje Brugge kan ten alle tijden wijzigingen aanbrengen aan de activiteiten of activiteiten annuleren wanneer deze niet binnen de actuele maatregelen passen. Ook hiervoor dient u de website in de gaten te houden.

Wie is wie
Alle Woutje Brugge medewerkers dragen een Woutje Brugge T-Shirt. Zo zijn ze duidelijk herkenbaar.

Bestuursleden: rood t-shirt
Teamleiders: groen t-shirt
Medewerkers: grijs t-shirt
Stagiaires: lichtblauw t-shirt

Leeftijden
Het valt je misschien op dat er geen leeftijden zijn maar groepen. We verwijzen hier naar het afgelopen schooljaar. Op deze manier is het niet mogelijk dat sommigen uit een groep wel deelnemen en anderen niet.

Toegangskaart verkoop/inschrijving:

  • Toegangskaarten worden online verkocht in de webshop.
  • Let op: bij sommige onderdelen hebben kinderen uit Woubrugge of kinderen die in Woubrugge op school gaan, voorrang op kinderen die niet in Woubrugge wonen.
  • Voor verschillende onderdelen geldt een leeftijdsgrens. Waar mogelijk wordt dit gecontroleerd. Een waterdichte controle is niet altijd mogelijk.

Privacy
Inzake het portretrecht en de privacy van deelnemers aan de Woutje Brugge speelweek activiteiten, dient bij bezwaar tegen het plaatsen van persoonlijke foto’s of een naamsvermelding op de internetsite, per publicatie een email met verzoek tot verwijdering naar bestuur@woutjebrugge.nl te worden gestuurd. Hierna zal de desbetreffende vermelding worden verwijderd.

Het gaat hier voornamelijk om foto’s gemaakt in algemene, openbare gebouwen of terreinen tijdens de Woutje Brugge speelweek activiteiten. Uiteraard zullen wij uiterste zorgvuldigheid nastreven bij het selecteren en publiceren van foto’s op de Woutje Brugge internetsite en social media.

Bekijk hier onze Privacy Policy.

Sporthal
In de sporthal dragen we geen straatschoenen of schoenen met zwarte zolen.

Gevonden voorwerpen
Ben je iets kwijt geraakt tijdens de speelweek? Gevonden voorwerpen worden verzameld in de sporthal en 2 weken bewaard.

Verzekering
Stichting Woutje Brugge heeft een W.A. verzekering afgesloten voor de deelnemers. Vrijwilligers vallen onder de W.A. verzekering van de gemeente waarin zij wonen.

Algemene voorwaarden 
Klik hier voor de Algemene en betalingsvoorwaarden Stichting Woutje Brugge