Speelweek magisch en muzikaal afgesloten

Speelweek magisch en muzikaal afgesloten

Gisteren werd met de Kids Kadabra Magic show voor de kleinere kinderen, en de Jam sessie voor de wat grotere kinderen en volwassenen, de Woutje Brugge Speelweek 2015 afgesloten. De organisatie kijkt zeer tevreden terug op deze editie. Er werd dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van een webshop voor de kaartverkoop. Daar hebben we veel enthousiaste reacties op gekregen, maar ook tips om volgend jaar de kaartverkoop nog beter te kunnen laten verlopen. De speelweek zelf verliep verder zoals vanouds. Helaas moest het Nolina huttenkamp vanwege het slechte weer voortijdig worden gestaakt en moest ook de Rabobank kinderpicknick daardoor uitwijken naar de sporthal. Alle andere onderdelen van de speelweek konden gelukkig zonder aanpassingen doorgaan.

Foto’s van de meeste onderdelen staan inmiddels online. De kinderen hebben zichtbaar genoten. Als u nog foto’s heeft gemaakt en die met ons wilt delen, neem dan contact op via bestuur@woutjebrugge.nl zodat we ze kunnen plaatsen.

Het bestuur bedankt alle sponsors, teamleiders en overige vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze speelweek. We zien jullie graag volgend jaar weer voor de 45e editie.