Jamsessie

Inmiddels is de jamsessie in die Twee niet meer uit het programma van de speelweek weg te denken. De 10 jongeren oefenen onder begeleiding van ervaren muzikanten als John Slingerland, Albert Deinum en Matthijs Buikema, bandleden van Frenk Beard, diverse nummers en treden hiermee op voor het publiek dat na half 9 toestroomde. Onder leiding van Peter Bekkering werd een mooi programma voor het publiek opgesteld, waarbij eerst de ruimte werd gegeven aan singer/songwriter songs.

Vervolgens kwam meer de stevige gitaarrock aan bod, waarbij voor enkelen de vraag was of ze de volgende ochtend nog een stem over hadden. Van Coldplay en Dire Straits ging het naar Nirvana, Pearl Jam en Herman Brood. Haiko Tinga, Jeroen Kalkers en Peter Roosemalen waren inmiddels ook aangesloten, die met hun jonge band DeMøk al optredens tot ver in de Achterhoek verzorgen. Je begrijpt het al Normaal mocht niet ontbreken in hun repertoire. Er werd flink gehøkt door de zaal en het deel van het Woutje Brugge bestuur dat toevallig uit het oosten afkomstig bleek te zijn, waande zich weer thuus. Joe bleek bijna niet meer van het drumstel af te slaan. Ook andere jonge muzikanten losten de oude rotten weleens af. Na een vlammende optreden van DeMøk, samen met Frenk Beard werd de avond afgesloten.

Jill, Nina, Emma, Len, Ivo, Kevin, Melanie, Lucas, Marith en Joe hartelijk dank voor jullie optredens! We zien jullie volgend jaar graag weer bij de jamsessie in de speelweek.