Voor ieder kind was er wel wat leuks te doen op de Rabobank kinderpicknick

Dit jaar eindelijk weer eens mooi weer met de picknick dus dat betekende dat we buiten konden blijven. Met grote dank aan de openbare school Esselijckerwoude konden we bij hun op het schoolplein terecht.

Om kwart voor tien stonden de eerste kinderen al te trappelen van ongeduld om te gaan beginnen. Ze kregen een naamsticker op en toen konden ze naar hun groepsleiders. (dank aan alle vrijwilligers die een groepje wilde begeleiden).

Alle kinderen begonnen als warming-up met de hokie pokie en daarna werd het startsein gegeven dat er begonnen kon worden met het spellen circuit.

Kegelen, gatenkaas, zaklopen 4 op een rij, piraat muntwerpen, koekhappen hoepeldans, wiebelboot dit zijn nog maar een paar spelletjes. Voor ieder kind was er wel wat leuks te doen. En in de piraten springkussen met glijbaan konden ze hun allerlaatste energie uitspringen. Als of de kinderen nog niet mooi  genoeg van zich zelf waren konden ze zich ook nog laten schminken tot prinsesjes, stoere piraten of een dier. De schmink ouders en Twinart hebben weer prachtig werk geleverd.

Na al die spelletjes was het tijd om te gaan picknicken. Er was een knapzakje met allemaal lekkers Worst, kaas, komkommers en tomaatjes en hagelslag. De broodjes waren hierdoor ook in no time op. Nu als afsluiting weer een dansje en toen werden de kinderen nadat ze een ijsje gekregen hadden weer opgehaald.

Bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!

Onderstaand een impressie van de Rabobank kinderpicknick. Klik hier om alle foto’s te bekijken in het online foto album!