Huttenbouw en avondspel afgelast

Huttenbouw en avondspel afgelast

Zoals jullie wellicht zullen begrijpen heeft het bestuur van Woutje Brugge, in samenspraak met de teamleiding van de Huttenbouw, vanmiddag rond 12.00 uur besloten de huttenbouw af te blazen. Met de regenachtige omstandigheden en zoveel verkleumde en doorweekte kinderen, was het niet langer verantwoord door te bouwen. Alle ouders/verzorgers zijn zoveel mogelijk telefonisch in kennis gesteld en hebben hun kinderen opgehaald, dan wel bevestigd dat kinderen zelfstandig naar huis mochten lopen.
De organisatie vindt het erg jammer dat de huttenbouw niet door kan gaan en heeft overleg gehad over het avondspel. Omdat er tijdens het avondspel in groepjes gestart wordt en we de kinderen van de laatste groepen niet kunnen laten wachten op een leeg en drassig terrein, zijn kunnen we helaas ook het avondspel niet door laten gaan. De aangedragen alternatieven waren op korte termijn niet meer te realiseren.

Vanavond tussen 18.45 uur en 19.15 uur zullen wij wel op het veld zijn zodat alle achtergebleven spulletjes opgehaald kunnen worden.

Wij hopen op uw begrip en dat alle andere onderdelen deze speelweek gewoon door kunnen gaan!