De gezellige sport- en spelavond was een groot succes!

Op maandagavond was het tijd voor de ‘Kidsclub’. De kinderen zijn gestart met een warming up. Lekker even warm worden door middel van een spel ‘ballonnen tikkertje’. De kinderen kregen de opdracht om een touwtje met een ballon om de enkels vast te binden. De kinderen moesten ervoor zorgen om bij de andere kinderen de ballonnen kapot te trappen en zijn of haar eigen ballon heel te houden. De kinderen schaterden van plezier.

Vervolgens hebben de kinderen enkele andere tikspelletjes gespeeld zoals ‘de Chinese muur’.  Aan het begin van het spel staan alle kinderen aan één kant van het veld, achter een lijn. In het midden staat een tikker. Op het gegeven signaal rennen alle kinderen naar de andere kant van het veld en proberen de tikker te ontwijken. Kinderen die getikt werden, vormen een muur in het midden van het veld. De kinderen moesten met gespreide benen in de muur, staan met de voeten tegen elkaar aan en houden elkaars handen vast. Samenwerken was belangrijk tijdens het spel en alle kinderen deden dit super goed!  De sfeer was goed en de kinderen hadden met elkaar veel plezier.

Na enkele andere spelletjes zoals een estafette spel was het tijd voor limonade, een snoepje en even gezellig kletsen met elkaar. De gezellige sport- en spelavond was een groot succes! De kinderen hebben veel plezier gehad.