Leuk om te zien dat jong en oud meefiets met Woutjebrugge

Met het mooie weer was het geen straf om te fietsen. Zo kon je een beetje wind vangen.

Marcel had wederom een schitterende fietstocht uitgezet. We gingen via de Maximabrug richting Hazerswoude Rijndijk. Als je goed oplette op de getekende pijlen op de weg en goed de route las dan reed je naar de eerste stempelpost. Bij de molen stond op een briefje dat ze 200 meter verderop stonden omdat daar heerlijk schaduw was. Hier kon je even bijkomen en genieten van een zakje chips en lekker koud drinken.

De tocht ging verder door de polder richting Koudekerk over de brug ging je richting Leiderdorp. Een mooi smal fietspad met hier een daar hobbels van de wortels van de bomen langs de oude Rijn. Was erg druk op het water en heb paar mooie boten langs zien varen.

In Leiderdorp is een hele nieuwe wijk te vinden met een mooie speeltuin waar de tweede stempelpost was. Hier werden we voorzien van een spekje en een lekkere appel. Het was te warm om te spelen dus die sloegen we maar over want een klein stukje verder zouden we langs een zwemstrand komen en met het warme weer is dat natuurlijk veel lekkerder.

Na het zweet van je af gezwommen te hebben konden we het laatste stukje fietsen, want 26km is toch wel weer een hele stuk voor de kinderen die mee fietsen.

Leuk om te zien dat jong en oud meefiets en zo weer nieuwe plekjes in onze omgeving leert kennen. Dus teamleiders en vrijwilligers van de fietstocht bedankt dat jullie weer ervoor gezorgd hebben voor de fantastische middag en tot volgend jaar!