Doe mee en ontwerp de voorkant van de Speelweekgids 2021

Voor je het weet is het al zover: De Woutje Brugge Speelweek 2021 (zondag 22 augustus t/m vrijdag 27 augustus)!

Het thema dit jaar: Superhelden

Ruim voor de zomervakantie wordt de Speelweekgids huis aan huis verspreid. Om deze gids nog leuker te maken, hebben we jouw hulp nodig. Jij hebt de kans om een tekening van Woutje te maken, die wij, als je wint, op de voorkant van de jubileum Woutje Brugge Speelweekgids 2021 drukken, in kleur! Maar dan moet het wel de leukste, stoerste, origineelste superheld Woutje zijn die je kan bedenken. Klik hier om de blanco voorbeeld tekening te downloaden.

Hoe kan je meedoen?

Heel simpel:

  • Gebruik het Woutje voorbeeld ontvangen op school en teken daarop TUSSEN DE LIJNEN je eigen superheld Woutje Brugge.
  • De letters mogen niet ingekleurd worden.
  • Lever je tekening ongevouwen in op school. Tip: doe het in een plastic hoesje of in een stevige envelop. Wij zorgen op school voor een verzamelpunt.
  • Zet op de achterzijde in potlood je naam en leeftijd, of gebruik een grote envelop om je naam en leeftijd er op te zetten.
  • De laatste dag dat je de tekening in kan leveren is donderdag 22 april 2021.

Wie vervolgens de winnaar is van de wedstrijd houden we dan nog even geheim. Voor dat we de Speelweekgidsen gaan ronddelen huis aan huis, zullen we het eerste exemplaar op school uitreiken aan de winnaar. Veel succes met tekenen en kleuren!

Bestuur Stichting Woutje Brugge.

Ps. Heb je een tekening gemaakt, maar vind je het toch niet zo mooi, dan kan je op deze pagina een nieuw voorbeeld downloaden. Klik hier voor een nieuw voorbeeld.