Doe mee en ontwerp de voorkant van de Speelweekgids 2019

Voor je het weet is het al zover: De Woutje Brugge Speelweek 2019 (25 t/m 30 augustus 2019)!

Het thema dit jaar: Winter

Ruim voor de zomervakantie wordt de Speelweekgids op school uitgedeeld. Om deze gids nog leuker te maken, hebben we jouw hulp nodig. Jij hebt de kans om een tekening van Woutje te maken, die wij, als je wint, op de voorkant van de Woutje Brugge Speelweekgids 2019 drukken, in kleur! Maar dan moet het wel de leukste, stoerste, origineelste Winter Woutje zijn die je kan bedenken. Klik hier om de blanco voorbeeld tekening te downloaden.

Word jij de opvolger van Mika Brunt(winnaar 2018) en staat jouw naam straks op de wisselbeker!

Hoe kan je meedoen?

Heel simpel:

  • Gebruik het Woutje voorbeeld ontvangen op school en teken daarop TUSSEN DE LIJNEN je eigen Sprookje Woutje Brugge.
  • De letters mogen niet ingekleurd worden.
  • Lever je tekening ongevouwen in op school. Tip: doe het in een plastic hoesje of in een stevige envelop. Wij zorgen op school voor een verzamelpunt.
  • Zet op de achterzijde in potlood je naam en leeftijd of gebruik, of een grote envelop om je naam en leeftijd op te zetten.
  • De laatste dag dat je de tekening in kan leveren is vrijdag 19 april  2019.

Wie vervolgens de winnaar is van de wedstrijd houden we dan nog even geheim. Als we de Speelweekgidsen gaan ronddelen op de scholen, zullen we het eerste exemplaar uitreiken aan de winnaar. Veel succes met tekenen en kleuren!

Bestuur Stichting Woutje Brugge Speelweek

Ps. Heb je een tekening gemaakt, maar vind je het toch niet zo mooi, dan kan je op deze pagina een nieuw voorbeeld downloaden. Klik hier voor een nieuw voorbeeld.